ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Featured

2η πάρoδος Παύλου Μελά Καβάλα Ελλάδα

Τηλέφωνο
2510 231 930
Αγαπημένα

Πληροφορίες

Tο εργαστήριο μας καθιερώθηκε στον οδοντοτεχνικό χώρο αξιοποιώντας τη πείρα αλλά και την διαρκή επένδυση και επιμόρφωση στις πλεον καινοτόμες τεχνικές.
Στον 21ο αιώνα που οδηγείται από ρομποτικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία στην οδοντιατρική και στην οδοντοτεχνική επηρεάζοντας την ζωή μας.

Η κουλτούρα μας δεν μας επιτρέπει να μείνουμε εκτός εποχής. Επενδύουμε σε οδοντοτεχνικά συστήματα CAD-CAM, LASER και διατηρούμε συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες- προμηθευτές, Ivoclar – Vita – Bredent – Bego – 3 Shape – VHF,  εξασφαλίζοντας για εσάς προϊόντα – υπηρεσίες υψηλής ακρίβειας και σταθερών τιμών σε μια δίκαιη και σωστή τιμολόγηση. Με τις νέες τεχνικές παράγουμε προϊόντα κεραμικά συστήματα (Zirgonio, διπυριτικό λίθιο (E-MAX) κλπ) , επιεμφυτιευματικές εργασίες, εξατομικευμένα – Abutment,  μπάρες —  συνδέσμους, μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες, άθραυστες χωρίς μονομερές, τηλεσκοπικά και μεταλλο-πορσελάνες όλα χωρίς χυτήριο αλλά με το σύστημα CAD-CAM ,  που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των ασθενών σας.

Με 3D εκτυπωτές κατασκευάζουμε χειρουργικούς νάρθηκες, σκελετούς μερικών οδοντοστοιχιών, ατομικά δισκάρια και άλλα προϊόντα. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο εργαστήριό μας,  αυτή μας δίνει χαρά και ώθηση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Κώστας Καράμπελας

Τελειώνοντας την σχολή οδοντοτεχνιτών και την πρακτική μου εξάσκηση επί 3ετιας σ’ οδοντοτεχνικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, συνέχισα την άσκηση της οδοντοτεχνικής σε δικό μου εργαστήριο. Σ’ολη την διαδρομή μου παρακολούθησα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία και φυσικά στην χώρα μας σ’ όλες τις επιμέρους τεχνικές. Η συνεργασία μου με οδοντογιατρούς της Ελλάδας αλλά και της Γερμανίας συνέβαλαν στην συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων και την ενασχόληση μου με προσθετικά περιστατικά υψηλής ακρίβειας και αισθητικής .

Συνειδητοποιημένος για το επάγγελμα που ασκώ και υπεύθυνος ως άτομο, αποδίδω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να παρέχω, μαζί με τους συνεργάτες μου, το καλύτερο αποτέλεσμα στους συνεργάτες οδοντίατρους και κατ’ επέκταση στους ασθενείς σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πάνος Παπανδρέου

Στην Παστέρ παρακολούθησα και σπούδασα οδοντοτεχνίτης και μετέπειτα ολοκλήρωσα την πρακτική μου σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης η αγάπη μου για την πόλη της Καβάλας με έφερε πίσω και συνέχισα να ασκώ το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη γιατί με γεμίζει και αγαπώ αυτό που ακριβώς κάνω.

Παρακολούθησα επιτυχώς πολλά σεμινάρια και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με επιτυχία και με μοναδικό σκοπό να μεταφέρω την γνώση στην καθημερινή πράξη. Έχω απόκτησει εξειδίκευση στην κινητή προσθετική εξασκώντας επί σειρά ετών πολλές τεχνικές κορυφαίων δασκάλων και εταιρειών.

Λένα Θεοφυλακτίδου

Ασκώ το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη πάρα πολλά χρόνια, παρ’ αυτά συνεχίζει να με γοητεύει σαν τον πρώτο καιρό. Τα συνεχή σεμινάρια και οι επισκέψεις σε εκθέσεις και παρουσιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό,έχουν ως αποτέλεσμα την κατανόηση και κτήση της γνώσης για να μπορώ να την μεταφέρω στην πράξη.

Στις άριστες συνθήκες του εργαστηρίου και στην άνεση για δημιουργική εργασία μπορώ και αποδίδω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να χαίρoμαι για το αποτέλεσμα της εργασίας μου.

Γιώργος Οικονομόπουλος

Η πρώτη μου επαφή με την οδοντοτεχνική άρχισε με τις σπουδές μου στην σχολή Παστέρ της Θεσσαλονίκης. Η παράλληλη παρακολούθηση και εκπαίδευση σ’ εργαστήριο με βοήθησε να καταλάβω και να αγαπήσω την οδοντοτεχνική.

Επέστρεψα στην Καβάλα και συνέχισα να εργάζομαι ως οδοντοτεχνίτης χωρίς να σταματήσω να εξελίσσομαι παρακολουθώντας σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξειδίκευση απέκτησα στην χύτευση και κατεργασία του μετάλλου και στις κολλήσεις με λέιζερ από εταιρίες του εξωτερικού. To παραγόμενο αποτέλεσμα με ενθουσιάζει και με σπρώχνει σε νέα πιο δύσκολα και πιο οριακά επιτεύγματα.

Σοφία Μωυσιάδου

Ως υπάλληλος γραφείου συνεργάζομαι με την ομάδα των οδοντοτεχνικών και νιώθω να συμβάλω στην δημιουργική τέχνη – εργασία του εργαστηρίου.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φωτογραφίες

Review

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Στοιχεία επικοινωνίας

Contact US