ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / Dental Implant

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / Dental Implant Featured

Ομήρου 4 Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο
210 93 20 076
Αγαπημένα

Πληροφορίες

Πανεπιστημιακές Σπουδές & Μετεκπαίδευση

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Γερμανική Σχολή Αθηνών (1995) και γράφτηκε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Albert- Ludwig στο Freiburg της Γερμανίας μετά από κρατικές εξετάσεις (Abitur).

Το 2000 ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής στο τμήμα προσθετολογίας και το 2003 αναγορεύτηκε διδάκτωρ της Οδοντιατρικής σχολής που Πανεπιστημίου του Freiburg (Dr. med. dent) ως μεταπτυχιακός φοιτητής.

Παράλληλα, το 2001 παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Οδοντιατρική.

Το 2004 επιστρέφει στην Ελλάδα και εκπληρώνει το στρατιωτικό του ως οδοντίατρος.

Έχει ολοκληρώσει το τριετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας της ΕΑΟ (European Association of Osseointegration) και είναι κάτοχος του EAO Master Diploma in Implant Dentistry. Είναι αναγνωρισμένος Προσθετολόγος  από την EPA (European Prosthodontic Association).

Εργασία

Από το 2005 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νέα Σμύρνη, Αθήνα (Dental Implant) με αποκλειστικό αντικείμενο την προσθετική και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Είναι έμμισθος επιστημονικός  συνεργάτης στο μεταπτυχιακό του Τομέα Προσθετολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Είναι μέλος και ομιλητής της ITI (International Team of Implantology), μέλος της EAO (European Association for Osseointegration), της EPA (European Prosthodontic Association), της DDS (Digital Dentistry Society), του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρίας, καθώς και μέλος του ΔΣ της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδας.

Έχει εκπαιδεύσει πολλούς οδοντιάτρους στην προσθετική επί εμφυτευμάτων των εταιρειών Dentsply, Bredent και MIS. Έχει πολυάριθμες εισηγήσεις και ελεύθερες ανακοινώσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

Οδοντιατρικές Θεραπείες

Εμφυτεύματα:
•Υπολογιστικά καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων
•Μέθοδος εμφυτευμάτων All on 4
• Kινητή ολική οδοντοστοιχία επί εμφυτευμάτων

Όψεις πορσελάνης

Ολική στοματική αποκατάσταση

Νάρθηκας βρυγμού

Λεύκανση δοντιών

Θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας

Φωτογραφίες

Opening Time

Monday :0 - 0

Review

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Στοιχεία επικοινωνίας

Contact US