ΖΑΜΠΕΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

ΖΑΜΠΕΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ Featured

Βασιλίσσης Σοφίας 100 Αθήνα Κέντρο

Τηλέφωνο
210 77 85 034
Αγαπημένα

Πληροφορίες

Είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στην Ορθοδοντική παιδιών και ενηλίκων στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Gothenburg Σουηδίας.

Έχει κάνει έρευνα στην ορθοδοντική θεραπεία ασθενών με εφηβική ρευματοειδή αρθρίτιδα, θέμα πάνω στο οποίο απέκτησε MSc. Έχει δουλέψει ως ορθοδοντικός στη Σουηδία και επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάστηκε με μεγάλα κέντρα όπως το Metropolitan, Παιδιατρική Μέριμνα κ.α.

Είναι πιστοποιημένη σε όλες τις νέες τεχνικές ορθοδοντικής θεραπείας όπως οι νάρθηκες (invisalign, orthocaps, clear aligner) και η γλωσσική ορθοδοντική (¨σιδεράκια¨ από την εσωτερική πλευρά των δοντιών, win, incognito)

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Σουηδικά. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία: στην πλατεία Μαβίλη και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Μεσολόγγι.  Πρόσφατα, ανέλαβε θέση εξωτερικού συνεργάτη – πάνω στο αντικείμενό της- σε οδοντιατρική κλινική στα Νότια Προάστια, όπου διαμένει.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχουν πολλά ορθοδοντικά προβλήματα που εμφανίζονται σε διάφορους συνδυασμούς κάνοντας τον κάθε ασθενή μοναδικό. Σας δίνουμε μια μικρή ιδέα και σημειώνουμε ότι η κάθε δυσαρμονία πρέπει να αναλυθεί και να αντιμετωπιστεί σε προσωπικό επίπεδο.

-ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ
-ΧΑΣΜΟΔΟΝΤΙΑ
-ΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΞΗ
-ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΡΟΤΑΞΗ
-ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΘΕΤΗ ΠΡΟΤΑΞΗ
-ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΣΥΓΚΛEΙΣΗ
-ΑΓΕΝΕΣΗ / ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΟΝΤΙΩΝ
-ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Mόλις έβαλα τα σιδεράκια και με γδέρνουν στο μάγουλο τι μπορώ να κάνω;

Είναι αναμενόμενο τις πρώτες μέρες να υπάρχουν δυσκολίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό ορθοδοντικό κερί που σας έχουμε δώσει. Σε 2-3 ημέρες θα είναι πολύ καλύτερα διότι ο βλεννογόνος θα ‘συνηθίσει’ την ύπαρξη των μηχανισμών.

Θυμηθείτε: προσπαθούμε η επιφάνεια στην οποία θα τοποθετήσουμε το κερί να είναι όσο το δυνατόν στεγνή. Αφαιρούμε το κερί για το γεύμα και το βούρτσισμα και τοποθετούμε στη συνέχεια ένα νέο κομμάτι.

Μου ξεκόλλησε το σιδεράκι τι να κάνω;

Εάν ενοχλεί μπορείτε να τοποθετήσετε το ειδικό ορθοδοντικό κερί με το οποίο σας έχουμε προμηθεύσει. Εάν έχει βγει τελείως, κρατήστε το και φέρτε το μαζί σας την επόμενη φορά.

Περιμένουμε τηλέφωνό σας για να μας ενημερώσετε. Εάν το επόμενο ραντεβού σας είναι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, θα το επανατοποθετήσουμε τότε. Εάν όχι, μπορούμε να κλείσουμε ένα νέο ραντεβού για να το επανατοποθετήσουμε.

Ξέχασα πως πρέπει να φοράω τα λαστιχάκια μου τι να κάνω

Να μας πάρετε τηλέφωνο σε ώρες λειτουργίας του ιατρείου ώστε να ελέγξουμε το ιστορικό σας και να σας δώσουμε εκ νέου οδηγίες.

Μερικές αποκαταστάσεις

Φωτογραφίες

Review

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Στοιχεία επικοινωνίας

Contact US